Release 2.16.1

LogTrade 2.0 - release 2.16.1

Onsdagen den 9 mars 2016 uppdateras LogTrade 2.0. Uppdateringen innehåller generella förbättringar, buggfixar och säkerhetsuppdateringar.

Bring, Sverige
Bring Parcels byter namn på sina produkter. Se separat dokument för mer information om namnbytet. Namnbytet får följande påverkan:

• Användargränssnittet Efter uppdateringen kommer endast de nya produktnamnen att visas.

• Integration (ERP/Webservice) Vi gör en konvertering av de gamla produktnamnen så ingen förändring behöver göras på er sida. Om ni gör en GetLicensedForwardersAndProducts efter uppdateringen får ni tillbaka de nya produktnamnen. Efter uppdateringen kan ni också hämta en excellista med produktnamnen för era licensierade produkter och tjänster genom att logga in mot denna länk.
  • Utskrifter Nya produktnamn kommer att skrivas ut på etiketter

Användargränssnitt
Möjligt att spara eller uppdatera en adressmall inifrån en sändning.

LogTrade Printer
Ny version där en installation (windowstjänst) kan hantera flera utskriftsköer.