Release 2.16.3

Söndagen den 1 maj 2016 uppdateras LogTrade 2.0. Uppdateringen innehåller generella förbättringar, buggfixar och säkerhetsuppdateringar.

DHL Freight, Sverige

• Euroconnect: Landskoder som försvinner i mellanöstern är: AE, BH, JO, KW, LB, OM, QA, SA, SY, TN, YE.
  • Euroconnect: Maxvikt per kolli är 1000kg, max kubik per sändning är 5,5kbm
  • Euroconnect: Kontaktväg för både mottagare och användare är nu ett krav. Kontaktväg innefattar en giltlig e-postadress eller telefonnummer.
  • Home Delivery: Två nya tilläggstjänster; ’Leverans utan kvittens’ samt ’Leverans utan legitimationskontroll’. Gäller för 401 och 501 (ej retur)
  • Home Delivery: Tilläggstjänsterna ’Utbärning från anvisad plats’ och ’Leveransbevakning’ kan nu kombineras.
  • Home Delivery Return: Ny (extra) infoetikett för Home Delivery Return.”This label is used for information to customer concerning how to handle the return package, as well as a receipt”.
  • Dhl Freight Inrikes: Tilläggstjänst Byggarbetsplats
  • Dhl Freight Inrikes: Efterkrav (tilläggstjänst) har tagits bort från Dhl Parti

TNT Nordic

• Stöd för Farligt gods