Skriv ut en sändning

1. Klicka på validera och skriv ut

2. Om ni har Integrated printing på er licens så skrivs era frakthandlingar ut automatiskt. Har ni inte Integrated printing installerat så laddas det hem en printjobsfil som måste klickas på för att utskriften ska ske.

För de som inte har Integrated printing eller vill skriva ut frakthandlingar en gång till så får följande ruta fyllas i.

Tänk på att Skapa PDF är en tilläggsfunktion och om den inte är aktiv på er licens så kommer inte knappen att vara synlig.