LogTrade - SMS - Avisering

Tilläggstjänsten LogTrade SMS-avisering skickar ett SMS till mottagaren med information om en eller flera sändningar. SMS-meddelandet skickas när en eller flera sändningar frisläpps.

Skapa aviseringsmall

1. Gå in under Inställningar>Systeminställningar>Aviseringsmallar, SMS

2. För att aktivera SMS-avisering så behöver ni klicka i
  3. Klicka på  för att ladda ner avtalet med Generic Mobile. Detta avtal innehåller information om priser och regler för användandet av denna tjänst. Detta måste godkännas och skickas iväg.

1. När avtalet är klart så får kunden uppgifter som behöver anges i LogTrade.

1. Här fyller ni i vilket kontonamn ni fått.

1. Här fyller ni vilket lösenord ni fått.

1. Här fyller ni vem som ska vara avsändare för era SMS.

1. Nästa steg är att fylla i ett Mallid, tänk här på att ha ett beskrivande namn om exempelvis det ska användas för olika länder.

1. I textrutan fyller ni i det som ska kommuniceras ut till era kunder.

1. När ni är klara med inställningarna så klicka på  för att slutföra er aviseringsmall.

2      Ändra aviseringsmall

1. Gå in under Inställningar>Systeminställningar>Aviseringsmallar, SMS
  2. Markera det Mallid som ni vill ändra

3. Nu kan ni redigera er mall fritt, dock är ert Mallid låst till vad det döptes till första gången. Vill man ändra namnet på Mallid så måste mallen tas bort och sedan skapas upp med ett nytt namn.

3      Ta bort en avseringsmall

1. Gå in under Inställningar>Systeminställningar>Aviseringsmallar, SMS
  2. Markera det Mallid som ni vill ändra

3. Klicka på .