Användarinställningar

Användarinställningarna i LogTrade är specifika inställningar för den användare som som ni loggat in med i LogTrade. Här kan ni ställa in spårk, förvalda utskriftsköer, sökningsalternativ mm.

1. Gå in under Inställningar > Användarinställningar

2. Fyll i vilket språk som ska vara ert inmatningsspråk.

3. Fyll i vilket som ska vara visningsspråket.

4. Fyll i om ni vill ha en förvald avsändarkod. Här listas alla avsändarmallar som är upplagda under Inställningar>Avsändarmallar förutsatt att användaren inte är begränsad till en viss avsändarmall.

5. Fyll i en förvald landskod så att när en sändning skapas upp så är den förvalda landskoden på avsändarfliken vald till detta land från början. Den förvalda landskoden är speciellt viktig att ställa in om ens sändningar ska innehålla en tullfaktura.

6. För att göra sökfunktionen för era sändningar mer skräddarsydd, så kan ni ställa in några parametrar som ska vara förvalda när ni gör sökningar på sändningar i LogTrade.
Börja med att fylla i vilken status som ska ligga som förvald när ni vill söka efter era sändningar i LogTrade.

7. Fyll i om ni vill ha en förvald transportör vid sökningar.

8. Fyll i avsändarkod om ni vill att en speciell avsändarmall ska ligga förvald när ni söker efter sändningar.

9. Fyll i om ni vill ha en förvald produkt vid sökningar.

10. Vill ni att er inloggade användare ska ha en förvald utskriftskö så kan ni sätta den här. Detta förutsätter att ni har Integrated printing på er licens och använder den funktionen.

11. Vill ni göra en testutskrift så klicka på mceclip10.png.