Bokning - DHL Express, Europa

För att boka upphämtning av sina sändningar med transportören DHL Express, Europa så behöver det fyllas i inställningar för detta.
Detta är en generell bokning av upphämtning, vilket innebär att flera sändningar kan bokas på en och samma gång.

Det är alltid rekommenderat att ta kontakt med transportören först och kontrollera vilka tider och platser som fungerar för dem. Fyll i uppgifter om tider i samråd med transportören så att ni vet att det är möjligt.

1. Gå in under Inställningar>Transportörer>DHL Express, Europa

2. Kryssa i alternativet mceclip14.png.

3. Klicka på mceclip18.png för att spara den nya inställningen.

4. Gå in under Skapa sändning>DHL Express, Europa>Boka upphämtning och klicka på Boka upphämtning.

1. Har ni tidigare skapat upp en avsändarmall så kan ni välja den här under sök adressmall. Så slipper ni fyllla i alla adressuppgifter varje gång.

Vill ni fylla i allt manuellt så behöver följande göras.

2. Fyll i företagsnamnet.

3. Fyll i er adress.

4. Fyll i er Postadress.

5. Fyll i provins.

6. Fyll i kontaktperson hos er.

7. Fyll i telefonnummer.

8. Fyll i ert kundnummer.

9. Fyll i vilket hämtningsdatum genom att klicka på mceclip12.png .

10. Fyll i tidigast hämtningstid genom att antingen fylla i efter formatet 00:00 eller klicka på mceclip19.png .

11. Fyll i senaste hämtningstid genom att antingen fylla i efter formatet 00:00 eller klicka på mceclip21.png .

12. Fyll i Upphämtningsplats.

13. Fyll i Bokningsinstruktioner.

14. Fyll i antal kolli

15. Fyll i bruttovikt.

16. Klicka på mceclip5.png  för att slutföra er generella bokning.