Bokning - PostNord, Sverige

För att boka upphämtning av sina sändningar med transportören PostNord, Sverige så behöver det fyllas i inställningar för detta.
Detta är en generell bokning av upphämtning, vilket innebär att flera sändningar kan bokas på en och samma gång.

Det är alltid rekommenderat att ta kontakt med transportören först och kontrollera vilka tider och platser som fungerar för dem. Fyll i uppgifter om tider i samråd med transportören så att ni vet att det är möjligt.

1. Gå in under Inställningar>Transportörer>PostNord, Sverige

2. Kryssa i alternativet mceclip1.png.

3. Klicka på mceclip0.png.

4. Gå in under Skapa sändning>PostNord, Sverige>Boka upphämtning.

5. Klicka på Boka upphämtning.

1. Har ni tidigare skapat upp en avsändarmall så kan ni välja den här under sök adressmall. Så slipper ni fyllla i alla adressuppgifter varje gång.

Vill ni fylla i allt manuellt så behöver följande göras.

2. Fyll i företagsnamnet.

3. Fyll i er adress.

4. Fyll i er Postadress.

5. Fyll i provins

6. Fyll i kontaktperson hos er.

7. Fyll i telefonnummer.

8. Fyll i ert kundnummer.

9. Fyll i vilket hämtningsdatum  och tid genom att klicka på mceclip5.png för datum och mceclip5.png för tid.

10. Fyll i Upphämtningsplats.

11. Fyll i Bokningsreferens.

12. Fyll i antal paket.

13. Fyll i antal helpallar.

14. Fyll i antal behållare.

15. Fyll i antal halvpallar.

16. Klicka på mceclip4.png för att slutföra er generella bokning.