Det gick inte att öppna "job.logtradejob"

Om ni får ett felmeddelande om att ni inte kan öppna job.logtradejob eftersom filtypen inte stöds i exempelvis Adobe Acrobat Reader, Micrsoft Word eller liknande enligt nedan så försöker utskriftsjobbet att öppnas i fel program.

För att lösa detta problem så kontrollera först så att ni har installerat LogTrade printing. Här finns en guide för hur detta görs:
https://logtrade.zendesk.com/hc/sv/articles/360002429637-Installera-LogTrade-Printing

Om LogTrade printing redan är installerat så behöver job.logtradejob associeras med korrekt programt vilket är Logtrade printing.

1. Leta upp den nerladdade job.logtradejob-filen som laddas hem när ni trycker på validera och skriv ut i LogTrade. Den läggs normalt sett under Hämtade filer i Windows.

2. Högerklicka på er job.logtradejob-fil och välj 'Öppna med...'

3. Välj Logtrade Printer och kryssa i 'Använd alltid denna app för att öppna .logtradejob-filer'. Klicka på

mceclip1.png för att avsluta.

4. Om ni inte hittar Logtrade Printer enligt ovan så klicka på  mceclip2.png.

5. Bläddra ner och klicka på mceclip4.png.

6. Bläddra fram till där Logtrade Printer ligger installerat. C:\Program\LogTrade BarLink\LogTrade printer

och klicka på mceclip8.png.

7. Välj Logtrade Printer och kryssa i 'Använd alltid denna app för att öppna .logtradejob-filer'. Klicka på

mceclip1.png för att avsluta.