DB Schenker, Sverige - Etikettlayout med och utan kvittodel

DB Schenker, Sverige har nu en ny layout på sina etiketter som är godkänd. Den senaste layouten innehåller ingen kvittodel. För att ändra layout på era etiketter i LogTrade så kan ni göra följande:

1. Logga in på http://distribution.logtrade.info/

2. Gå in under Inställningar>Transportörer>DB Schenker, Sverige och klicka.

3. Bläddra längst ner till Skrivarinställningar och klicka på mceclip4.png.

4. Då det här gäller etikett och returetikett så är det där ni ska göra ändringarna.

5. Ändra layout under mceclip7.png  och mceclip6.png så att det står "Etikett (ny)" istället. Enligt nedan.

6. Det ser ut såhär när det är klart.

6. Avsluta med att klicka på mceclip9.png.

Nedan är exempel på hur dem olika layouterna ser ut för etiketterna. Notera att layout utan kvittodel har endast två streckkoder.

Layout 1 - Etikett med kvittodel (ca 105*252 i storlek)

Layout 2 - Etikett utan kvittodel (ca 105*210 i storlek)